Yllätyksekseni huomasin yli kuukauden kuluneen edellisestä hengissäolo-ilmoituksesta. Nyt löytyi kuitenkin taas kunnon skräppäys-innostus, sillä viime lauantain sai viettää Stadi scrapissa varsin innostavassa seurassa. Samainen päivä oli myös National Scrapbooking day, jonka kunniaksi yksi jos toinenkin taho tarjosi inspiraatiota.



Aloitin tekemään tätä kuluvaan inspis -haasteeseen, mutta inspiroituminen on jatkunut vielä kotonakin ja tarkoitus on saada siihen vielä jotakin muuta aikaiseksi. Haasteen mukaiseksi taustaa on kuitenkin värjäilty itse, joskin paperi oli jo sen verran kirjava että värjäily tapahtui leimaamalla ja krakleeraus-maalilla. Ihana numero-leimasin on lainattu Riikalta.



Törmäsin paikallisen askartelukaupan alelaarissa grunge paperiin ja tässä leiskassa on ensimmäisiä kokeiluja mitä siitä saisi aikaiseksi. Jos joku sitä on käytellyt, otan mielellään ideoita ja vaikka linkkejäkin vastaan, netistä tuli vain kukkien teko-ohjeita.



kolmeen eri kohtaan sain sitä kuitenkin tungettua, kaksi leimailukokeilua ja yhden kohokuvioidun kokeilun. Tykästyin sen suomiin kolmiulotteisiin mahdollisuuksiin. Eikä sitä tullut varastoihin kuin kolme 12*12 arkkia...