Tätä huivia on tehty mitä erilaisemmissa paikoissa, ja kyllä se vartaan kanssa heiluminen on aiheuttanut kummastuneita katseita ;)

Kuten edellinenkin varrasvirkkaus, tässä on lankana Debbie Blissin Rialto DK, koukku nro 4 ja varras 20mm. Leveys leveimmillään 124cm. Jäljessä on kuitenkin edelliseen eroa. Tässä on otettu kiinteän silmukan molemmat reunat ja siitä tuli joka toiselle kerrokselle tuollainen kerros/pykälä (riippuen siitä millä puolella työtä oli menossa) kun edellisessä otin vain ks:n etureunasta ja jäljestä tuli paljon tasaisempaa.

Ihana pehmeä lanka ja kiva väri, käy kuin nenä päähän kirppikseltä löydetyn villakangastakin kanssa.

 

(Paitsi että takissa ei meinaa napit enää mennä kiinni, älkää siitä välittäkö.. Jos se sitten taas syksyllä istuu paremmin =D) Harvemmin tulee katseltua itseään takaa, huivi näköjään kaipaa vähän jotain muotoilua kun reuna kerran noin käpristyy.

Ja koska välillä on pakko saada nopeasti valmista muutama patalappu vielä esittelyyn.

Vinkkinä jos jollain on kaapissa lankaa jota ei kelpuuta sukkiin karheuden takia. Näissä lanka RaggeGarn (päätynyt ilmaisena kylkiäisenä kotiin), kukat virkkasin seiskaveikasta. Hetken meinasin että olisin laittanut kääntöpuolelle vuorin, mutta laiskuuksissani jätin senkin tekemättä. Jos kerrankin tekisi hyvää ja lahjoitan nämä Marttojen seuraaviin myyjäisiin. (Ideakin oli peräisin Marttakollegalta kun valittelin kerran ääneen tätä karheata lankaa.) Jäin kuitenkin tuumimaan tätä pannulappua jämälankaideana sen vuorin kanssa, vois olla ihan kivoja tuomisia jos niitä olis kaapissa valmiina. Joskaan harvemmin taidan saada mitään kaappeihin valmiiksi odottelemaan kun ennemmin olen sitä valmista viime tingassa -tyyppiä. Mutta saahan sitä suunnitella ;)