Multa tilattiin pikkuneidille kotihousut. Ajattelin tehdä hyvällä kasvuvaralla, mutta kun sain housut valmiiksi totesin että vaikka laittaisin lahkeisiin kuminauhat kuten olin suunnitellut, olisi kasvuvaraa vieläkin aivan liikaa.. Joten tein perään toiset.

Olishan ne voinut edes kuvata samalla taustalla, mutta meni jo..

Oikeanpuoleiset se versio nro 1, ei mitään ihmeitä mutta takapuoleen laitoin toisesta kankaasta kukkasen. Ne lähemmäs 110cm. Vasemmanpuoleisiin löytyi kaava uusimmasta Ottobresta, kokoa 104cm. Kiva malli kun resorien pituus antaa paljon kasvuvaraa muttei kuitenkaan jää jalan alle. Ennen resoria puntin molemmin sivuin on rypytystä joka tehtiin poimulangalla. Mun rypytykseni jäi melko pieniksi ja jäinkin miettimään josko framilonilla olis saanut tehokkaamman. Ehkä kokeilen sitä oman neidin pöksyihin joku kerta. Rypytyksen loppumiskohtaan tuli nappi ja nauhanpätkä.

Useammassakin blogissa on viime aikoina esitelty ompeluksien erilaisia signeerauksia, kuka milläkin merkillä. Meiltä lähtevät vaatteet merkitään näin.

Täältä ompelukset lähtee siis merkillä Hullunkurinen Perhe. Teen sen siirtokalvolle ja silitän kiinni puuvillakankaaseen (koska se ei tunnu pysyvän kiinni joustavissa kankaissa). Toisinaan laitan lapun saumaan, mutta yleisin sijoitus on kuvassa esiteltyyn tyyliin ommeltuna kiinni. Siirtokalvoissa on hurjia eroja, tähän mennessä olen ollu tyytyväisin Sinellistä ostettuun. Ainoa missä se on osoittanut haalistumisen merkkejä on vaipat. Ilmeisesti toistuva 60 asteen pesu on liikaa, enkä usko sen kestävän kuivuriakaan kovin hyvin, mutta meillä sen käyttö on niin vähäistä etten ole sen aiheuttamia jälkiä päässyt tarkkailemaan.

Näihin housuihin päätyi vielä pesulappukin, mutta niitä on vaan tätä yhtä versiota niin täytyy vähän katsoa mihin sitä laittaa. Välillä saattaa pesulapun sijaa päätyä lappu jossa lukee Käsintehty Suomessa. Ne on molemmat ostettuja.