Tämän kertainen inspis kehotti tussailemaan. Päädyin kuviin jotka on odottaneet jalostusta jo pitkään. Aiheena poikani syöttämässä unikaveriaan =)

Miehen kanssa tuli keskustelua mikä ääni kuuluu tissitettävän syödessä.. Onko se slurp, hörps, tai miehen ehdotus mums mums klup. Päädyin kuitenkin hörpsiin, ehkä tuota viimeistä voi käyttää jossain toisessa tilanteessa.

Paperi oli koristeellinen, ja tarvikerepertuaari siksi aika minimaalinen. Ja koska en oikein osaa piirtää mitään koukerot ja kukat tuntui tarpeeksi turvallisilta. Koko 6*12 osoittautui varsin riittäväksi.

Tykkään tästä itse paljon. Yritin asetella nauhoja ja vaikka mitä, mutta yksinkertaisuus miellytti ja koristeena vain kolme haaraniittiä.

Sitten varsin toisenlaiseen aiheeseen.. Jo jonkin aikaa olen miettinyt miten vois käyttää risoja sukkia.. (Älkää naurako vielä!) Yleensä ne kuitenkin hajoaa pohjasta/kantapäästä ja kuvat on nilkassa. Herätin tästä mammaporukassa keskustelua, ja sainkin monta aika hyvää ideaa legginseistä rannehikinauhoihin. Kaikki ne on vielä testaamatta, kokeilin kuitenkin kierrätystä askarteluun sukilla joissa oli aika pieniä kuvia.

Paksua kartonkia, josta leikattu kolme ympyrää ja liimattu päällekkäin. Siihen kaksipuolista teippiä ja kuva päälle. Enimmät nypyt leikkasin saksilla pois. Taakse myös kaksipuolista teippiä ja sitten reunat sievästi (?) käännellen "napin" alle.

Ajattelin laittaa sen 3d -tarroilla kiinni, jotta se näyttäisi napilta tai edes jotakin sinne päin. En tiedä, arvaisko tuota vanhaksi sukaksi?? Vähän sitä yritin jo mallailla sivuun, saa nähdä tuleeko sille käyttöä.

ps korostan kuitenkin; lähipiiri! En toivo kenenkään kuljettavan tänne risoja sukkia, niitä riittää omastakin takaa, kiitos vaan. Vaikka kaikkea muuta taidankin vastaanottaa =)