Sain pari päivää sitten Nzqulta tällaisen..

Ensihämmennyksestä on nyt selvitty, mutta edelleen pikkisen ihmetyttää, että nyt minulle moista jakamaan.. Tähän liittyy seuraavanlaista tehtävää:

 

1. Pass this award to five bloggers who you love and inspire you
2. List 3 things you love
3. Show a picture you love and explain why

Minä olen sitä sorttia joka ei koskaan, korostan IKINÄ lähetä eteenpäin yhtääkään jatkoviestiä, sähköpostitse tai tekstareina. Ja koska mua ei ole vieläkään hukka perinyt tai rakkauselämä kuihtunut, niinkuin niissä aina uhataan, en ole ottanut missään vaiheessa edes opikseni, vaan sama meno jatkuu. Ja nyt oli hyyyyyvin lähellä että tämä olis jäänyt minun osaltani tähän saamiseen.

Mutta, pari yötä valvottuani ja mietittyäni laitan kuitenkin jakoon.. Sen verran erilainen nuori on pakko olla, että passaan vain neljälle. (Onneksi tämä kiertoviesti ei sisältänyt mitään uhkailuja sääntöjen rikkomisesta..)

Seuraavat saajat eivät ole paremmuusjärjestyksessä.

1. Marika Yksi luonteenpiirre mitä arvostan ihmisissä on suorapuheisuus, ja sen lisäksi että olen Marikan tekeleitä seurannut jo jonkin aikaa, niin hänestä tuntuu löytyvän sitäkin.

2. Rusina Voi Rusinan blogi on niin ihanan pehmeä! Lankoja, neuleita, ideoita ja minä vain kiristelen lukiessani hampaita etten saa enempää aikaa uhrattua neulonnalle. Ja toivon että pääsen joskus hänen noitapatansa ääreen värjäysoppiin =)

3. Lumppumaakari Täällä käyn ideoimassa mitä voisi tehdä itselleen. Jotain Naisellista ja ehkäpä hivenen Seksikästäkin.

4.Kiala Meidän tuttavuus ei ole kestänyt kauaa, mutta Kiala tekee kaunista jälkeä ja ehdottomasti ihailen hänen perfektionismiaan. Luonteenpiirre joka minussa jää valitettavan usein uupumaan "kiireen" tieltä.

Olisipa sitä voinut laittaa sen viidennenkin, mutta yritin ottaa tämän Vakavasti (niin vakavasti kun se tai mikään muukaan minun kohdallani on mahdollista), niin että jätän näihin.

Tehtävä 2

-mies ja perhe

-pehmeät arvot. Tämä nyt lukee aika paljon kaikenlaista sisälleen, mutta mm. kierrätys ja kulutustottumukset sekä se miten aikaa käytetään. (Ehkä olis voinut jättää selittämättä, älyääkö tuostakaan nyt yhtään mitään..)

-kolmanneksi on pakko kertoa että rakastan itseäni *hävetys*. Ja se ilmenee sillä että jostain on välillä napattava aikaa itselleen, jotta jaksaa näitä kahta ensimmäistä kohtaa.

Kolmas tehtävä oli hankala.. Olis paljon helpompaa jos tässä olis tehtävänanto ollut vain osastoa "nimi ja strategiset mitat", sillä tässä perheessä valokuvataan kuitenkin aika tavalla. Yksi mun lempikuvistani on sellainen, jossa puoliso ihan suhteen alkumetreillä istuu sängyn laidalla verhoutuneena pelkkään Koffin olutpulloon. Sattuneista syistä en julkaise sitä... (Olen kyllä jakanyt sitä kuvaa muualla, mutta jokin roti täytyy olla minullakin ;) )

Ja koska en halua kenenkään kasvoja julkaista päädyin muutamaan kuvaan kuluneelta vuodelta. Jos olisi tonkinut pidemmälle tämä olisi ollut vielä huomattavasti hankalampi tehtävä.

Tässä on ihanat värit ja bonuksena kastepisaroita sekä joku pikkuötökkä =)

Kaipaa vähän Photoshoppausta että saa puiden värin paremmin esiin, mutta nätti on näinkin.

Tässä taitaa valinnan syynä olla lähinnä tunteelliset seikat, ei niinkään kuvaukselliset. Isä nostaa verkkoja. Ihan pelkästään skräppäystä varten otin lähes kymmenen kuvan setin kun isä nostaa verkkoja, ja lisäksi vielä pari kuvaa saaliista. Enpä siinä veneessä sitten muuta tehnytkään, onneksi apua ei kaivattukaan =)