Mulla tulee ehkä maailman huonoin sato tänä vuonna :/ Selityksiä varmasti voisi tähän vetää monenlaisia, mutta antaa olla.. Ensimmäistä kertaa elämässäni kokeilin palstaviljelyäkin, mutta kun alkukesästä piti perunat istuttaa iskuporakoneen kanssa innostus hieman laantui. Näin meillä kaupunki innostaa aloittelevia puutarhureita, tarjoamalla käyttöön (korvausta vastaan tietenkin) maata joka ei ilmeisesti ole kelvannut mihinkään muuhun.

No mutta, eipä ole innostus ollut kotipihallakaan korkeimmillaan. Kitkeminen on vähän jäänyt, ja tänään kun useamman viikon jälkeen kyykin kitkemässä löysin lähes lottovoiton! Se on pieni, se on pötkyläinen ja se on vähän karvaisen näköinen. Nimittäin avomaankurkku! Voi sitä onnen hetkeä, luulin tappaneeni nekin taimet kaikki ;) Ehkä siitä ei ihan säilömiseen ole, mutta pieni kesän maku kuitenkin.

Tällä aiheella osallistun ihka ensimmäiseen Inspiksen valokuvaushaasteeseen, jossa aiheena sammakkoperspektiivi.

Pienen kuopan jouduin kaivamaan että pääsin kurkkua alemmas. Ehkä pientä photoshoppausta olisi kaivattu saamaan vihreä paremmin esille, mutten tähän hätään malttanut lähteä säätämään mun melko puutteellisilla taidoillani mitään. Ymmärtääkseni se ei kuitenkaan ole tämän kisan tarkoitus.