viikon Inspiksen aiheena oli jonkin sortin trio. Päädyin kolmen kuvan sarjaan.

Kuvien vieressä lukee "ilmeitä isille pusuja sinulle". Tykkään näistä pusukuvista, ihan sama kuka on pussaamassa mitäkin =) Niitä vaan tulee liian harvoin, tämänkin on saanut nappastua vähän salaa.

Rusetti on itse tehty. Haastoin itseni tekemään seitsemän leiskaan kymmenestä niin, että niissä on jotain kangasta. Yllätyin kun laskin, että tämä olikin jo numero seiska.. Pari käytetyistä ideoista oli sellaisia, että pienellä lisähuolitelulla ne käy varsin mainiosti joihinkin ompeluksiin.

Muutama ideaa vielä muhii, mutta nyt niitä voi muhitella tovin rauhassa ja tehdä vaikka koe-eriä kun ei ole tätä "pakkoa". Odotan viileämpiä ilmoja, jolloin ehkä viitsii viettää aikaa puuhapöydän parissa, nyt siellä on tasanen 30 asteen lämpö, ja kaikki aikaa tuntuu menevän siihen että estää hien valumisen tekeleiden päälle :/ Joskin jotain hyvää tästä helteestä; pienet silput on helppo kerätä lattialla hikisten sormien avulla! (Paitsi jos sormet on jo täynnä jotakin nöyhtää, langanpätkiä ja paperipölyä, mitä ainakin minun hikiset näppini tuntuu puuhupöydän äärellä keräävän magneetin lailla..)

Viileämpiä askarteluilmoja toivotellen!