Ystävä sai tytön ja sen kunniaksi piti korttia kehitellä. Tämä idea on tovin muhiskellut, ja ajattelin kokeilla sitä tähän, sillä leiskoissa muovitasku on aina pienehkö latistava tekijä. Josko se kortissa pääsisi paremmin oikeuksiinsa.

Eli kolme eri kokoista kangassydäntä, ommeltuna keskeltä yhteen. Päädyin ompelemaan reunojakin, jotta se korostuisi paremmin taustastaan. Alkuperäisidea oli jostain korukirjasta, huovasta tehty rintakoru. Paremmin olisi toiminut paksumman kankaan kanssa, tai edes kovemman puuvillan, tämä vanha pussilakana jäi vähän vaisuksi suoritukseksi.

Sisällä on pikku värssy ja toisella sivulla onnittelut. Vähän krakleerattuja sydämiä, eipä muuta.

Samasta kankaasta kuin tuo sydän tuli pari päivää sitten pussukka. Armoton pussukoiden ja kassien tekovimma ollut jo pidempään päällä, mutta se vimma ei oikein ole saanut mitään hedelmällistä aikaiseksi :/ Tämä nyt on ihan silkka harjotuspussukka, vetoketju osoittautui hankalammaksi kuin olin ajatellut. Jotain ohjettakin piti ruveta kaivelemaan, mutta siinä vuori oli ommeltu käsin kiinni ja se nyt ei ole minun juttu lainkaan. Että reenataan vielä lisää.. Tämä pussi kätkee tällä erää sisäänsä askarteluun hankittuja nauhoja. Rupesin askartelu- ja ompelutarvikkeita kattomaan sillä silmällä että jos niille tekisikin näitä pussukoita sen sijaan että ne pyörii pitkin laatikoita sikin sokin. Pääsin kymmeneen pussiin, sitten lakkasin laskemasta. Tehdään kun ehditään..