Ystävä tilasi pojalleen kesähatun, ja koska en tykkää toisille tehdä jollei ole vastaavanlaista kokeiltu ensin omilla koekaniineilla (lue perheenjäsenillä) tuli pojalle kesähattu.

Sisäosalla on harmaa vuori, ja tässä jopa kaikki kankaat ihan uusia. Maastokuosista on aiemmin valmistunut housut, ja tähän menikin sitten lähes kaikki mitä oli jäljellä.

Meidän neidin edellisiä kesähattuja esiteltiin täällä. Koska täksi kesäksi ajateltu hattu oli turhan suuri, piti tehdä kokoa pienempi. Malliltaan samanlainen, mutta kangas ja tyyli vähän toinen.

Tässä kankaana vanha pussilakana. Siitä on aiemmin tullut hame. Virkkasin muutaman kukan, ja koska ei ollut mitään asiaa kangaskauppaan jotta olisin saanut reunaan nauhan, päädyin virkkaamaan senkin. Ehdin kyllä todeta pari kertaa jotta olis pitänyt käydä vaan siellä ostoksilla. Virkattu reunus tekee hatun lieristä sen verran painavan ettei se pysy edessä ylhäällä, tällä hetkellä siellä on hakaneula avustuksena.

Ja se edellinen hattu.. Sen sain onneksi uuteen kotiin ettei jäänyt pyörimään nurkissa.

Juhannus tuli ja meni, tuntuu että saa taas lentää joka päivä. Onneksi jussi vietettiin periaatteessa rauhallisissa merkeissä (siten rauhallisissa miten se on mahdollista pienten lasten kanssa), ja näkymätkin sekä ilma oli kauniita. Mukavia kesäpäiviä!