Pskiksen viikon haaste kielsi leimakuvat. Innostuin vallan kahden kortin verran. Ylhäällä kolmessa sydämessä ja tekstissä Love on glossyä. Onnistuin iskemään peukkuni kiinni o-kirjaimeen ennen sen kuivuttua ja vähän lähti paperia peukun irrotuksen mukana. Tämä on kyllä sen näköinen tekele ettei sille taida olla muita kohteita kuin puoliso, joten ei paljoa paperin irtoilut haittaa, kohde sitä ei huomaa..Näissä molemmissa siis 3d kuvat. Kukkanen oli vähän pliisu, yritin piristää sitä glossyllä, mutta en tiedä.. Tulihan kokeiltua..

Mulla on vähän ongelmia näiden korttieni postittelun kanssa, ne kun melko harvoin mahtuu normaaliin kirjekuoreen. Vaikka leikkaan pohjan kuoreen käypäseksi, niin tässä jälkimmäisessäkin kiinnitin kukan niin että se tulee reunojen yli. Ihan tietoisesti, minusta se oli kivempi niin. Täytyy varmaan ensi kerralla tehdä korttipohjista jo huomattavasti pienempiä..

 

Tämä taasen menee Arkkikaupan haasteeseen. Luonnos näytti tältäPohjana tässä leiskassa on Core Color -pahvi, jota oli pakko saada kokeilla. Yksi luonnoksen neliöistä on siis tekeleessäni tuo paperilla pahvin pintaan hierottu neliö.