ASkarteluinspiraatio on ollu viime aikoina hieman kadoksissa, palauttakaa jos sen löydätte. Eihän siinä muuten mitään mutta ei ole oikein saanu muutakaan aikaseksi.

Muutaman leiskan sentään saanu aikaseksi.Tässä on  minusta ihanat väriyhdistelmät tuon kuvan ja paperin kesken. Tämä on mökkimaisemaa ja tekstissä luvataan että vaikka talot ja paikkakunnat vaihtuu niin mökkimaisemat on ja pysyy. Rehellisesti eihän se pidä paikkaansa, puita on kaadettu ja muuta, mutta siis se että missä se mökki on. Kulmien kuviot on leikattu tuosta keskeltä, kuva on siis reiän takana. Kulmat on nostettu tarratyynyillä. Jalokivileimasimella roiskasin vielä noi koukerot, tuli vähäsen epäsymmetrisesti, mutta olkoot. Sikäli harvinaista, että otsikko on kokonaan valmiista tarroista.

Mun on pitänyt viime aikoina laittaa jo pois näitä kylpykuvia mitä on tullu laitettua sivuun skräppejä ajatellen. Niitä vaan on niiiiiiiin paljon. Pahoittelut onnettomasta kuvasta. Tämä sivu lähti tuosta sinisestä pitsistä.Se on käsityökirpputorilta kotiin päätynyttä, ja sen jälkeen se onkin melko kauan pyörinyt vaan purkissa. Päätin että nyt tai ei koskaan, kun se kävi niin kivasti kuvankin väreihin. Otsikko tuotti ongelmia, kun olin saanut kirjaimet leikeltyä niin ne hävisi täysin pohjapaperiin. Niin että siihen päätyi toinen paperi väliin, jonka reunoja ruskistettu musteella ja sen lisäksi vielä akryylimaalia pohjapaperiin siihen alle. Ei ehkä ihan kymppitulos, mutta parempi kuin alkuperäinen. Livenä erottuu vähän paremmin.