Photoshopiin on tullut laiteltua kaikenlaisia actioneita, joita ei sitten kuitenkaan juuri koskaan tule käytettyä. Tämän sivun inspiraatio tuli erään actionin kokeilusta.

Tarkoitus oli värillinen kuva skräpätä, mutta tykästyin tähän mustavalkoiseen niin paljon että se päätyi tässä pääosaan. Tarina kertoo siitä miten tyttären ja varsinkin hänen haalarinsa kanssa on hivenen hankala sulautua maastoon kun ollaan perheen kanssa etsimässä geokätköä metsästä.

Tykästyin sivuun kovin, ja siihen että pitkästä aikaa tuli käytettyä 6*6 vihkosen papereita, ne lehtiöt kun jostain syystä pääasiassa makaa laatikkoon hyljättynä. Isoimmat BG:n paksut kirjaimet oli varsin väärän väriset ja sai pintaansa rouhean sipaisun maalia. Kirjaimien paksuun on maalatessa plussaa, mutta ei siinä vaiheessa kun niistä yrittää saksia jämäkirjaimia uuteen uskoon.

Yksi syy hiljentyneelle blogielämälle löytyy tästä:

Tässä valokuvausassistenttini melkein pääsi käsiksi koristeisiin, niinkuin hän melkein pääsee käsiksi kaikkeen eikä tekeminen käy ihan yhtä jouheasti kuin vielä jokunen aika sitten. =)

Lehtipöllö muisti minua tunnustuksellakin vaikkei täällä juuri mitään tapahdukaan. Kiitos siitä.

The Versatile Blogger Award
Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen. Lisää The Versatile Blogger Award -kuva postaukseesi. Kerro seitsemän satunnaista faktaa itsestäsi. Nimeä 15 bloggaajaa ja kerro heille tunnustuksesta.

Jälleen kerran jätän tämän tunnustuksen jakamatta, se lieneekin jo aika hyvin ympäriinsä pyörinyt. Faktojakin on tullut aiemmin jaettua, ehkä tästä jokunen uusi vielä löytyy..

1. En ole lukenut pitkään aikaan oikeaa kirjallisuutta, vain lehtiä tai muutaman puskaromantiikkaa sisältävän "kirjan".
2. Kesän ehdoton ykkössyöminen on halloumi juusto.
3. Yksi vaikeimmista lasten ilmaantumisen jälkeisistä myönnytyksistä on pyöräilykypärän käyttö.
4. Käyn tällä hetkellä harrastuksena töissä.
5. Olin aikoinaan kesätöissä puhelinmyyjänä. Yhden tunnin, se riitti, ei ollut minun juttu.
6. Pidän Euroviisuja silkkana roskana. (Jostain syystä silti ne tulee meillä tätä kirjoittaessa telkkarista)
7.Ihmettelen, lukeeko kukaan näitä tunnustuksien faktoja koskaan? Vaikka itse luenkin toisilta.