Tästä tekeleestä tulikin triplahaaste.

Luonnos on Shimellen, viikon inspis kehotti käyttämään kiiltokuvaa ja viimeiseksi lisäsin vielä itselleni värihaasteen. Otin kiiltokuvasta itselleni varsin epämukavuusalueella olevat karamellivärit, eikä tulos olekaan lainkaan hassumpi.

Olen useasti pojalleni sanonut että meidän perheessä komentaminen kuuluu minulle, ei hänelle ja hän eräänä päivänä kutsui minua kotikonstaapeliksi. Lapsilta tulee skräppäysmateriaalia hirvittävää tahtia, eikä niitä ehdi millään kaikkia tallentamaan mutta tähän oli pakko tarttua. Minusta värimaailma antaa hyvin tähän sitä huumoria millä se on tarkoitettu, ei täällä konstaapelilla sentään pillit soi ja sakot sinkoile =D Kiiltokuva osoittaa enemmän tämän konstaapelin työnkuvaa.

Kuten edellisessäkin tekeleessä, sain tähän upotettua muliinilankaa. Muutoin koristeet onkin nappia lukuunottamatta vain maaliroiskeita ja naksuteltuja kuvioita. Otsikon kirjaimet oli varsin pliisun vihreitä, vetelin niihin vielä kiinnityksen jälkeen samaa vihreää maalia kuin roiskeissakin.