Viikon aihe oli virkattu/neulottu.

Haasteen myötä käyttöön tuli ihanat kuvat perheen pojista, jotka joku tosin käsitteli hivenen värittömiksi :/ yläosan sydänkoriste on jostain ilmaisesta digisetistä tulostettu. Teksti kertoo siitä miten ihanasti isoveli on tulokkaan ottanut ja miten hänestä on jo kovastikin apua vauvan kanssa. Monesti pyytää itse että veikka voitaisiin laittaa lattialle että hän pääsisi viereen juttelemaan.

Tässäkin paperissa oli ihana kääntöpuoli. Pitäisi vissiin haastaa itsensä käyttämään niitä kokonaiseksi jääneitä söpöjä B-puolia ettei ne ihan unohdu kun kansioon tunkee lisää tavaraa.

Viime lauantai sujui Stadi Scrap:n mukavissa merkeissä. Vaikka mulla oli nuorimmainen mukana sain kivasti aikaiseksi. Shimellellä oli viime viikolla hauska haaste ;otsikko muodossa "not all __ are __". Tiesin heti että se tulee käyttöön näiden kuvien kanssa.

Kuvassa on siis nuorimmaiseni, joka on poika. Meillä tuntuu olevan iltahuvina puolison kanssa huvitella lasten kustannuksella ;) Hauskinta tässä tilanteessa oli se, että tiaran omistaja saa raivarit jos isoveli uskaltaa sitä käyttää, mutta tässä hän nauroi mukana.

Paperit on leikattu käsin, kiitos Marikalle mallin lainaamisesta =) Olen muuten todennut ympyräleikkurin huomattavasti järkevämmäksi ostokseksi mitä sitä hankkiessani ajattelinkaan. Se on hurjan monikäyttöinen, ja tässä kokeiltua ympyröiden yhteen ompelua rykelmäksi aion ehdottomasti kokeilla uudestaan.

Viime aikojen skräppäykset on tainnut olla aikalailla tästä samasta aiheesta, jos seuraavaksi jotain muuta.. Kiitokset lauantain seuralle mukavasta päivästä!