Viikon aihe oli raha. Aloitin alkuvuodesta tekemään viikko elämästä -projektia joka jäi yllättäen kesken.. (Digiprojektit on helpompi jättää kesken kun ne ei ajelehdi yhtä ärsyttävästi nurkissa..) Silloin tuli kuitenkin kuvattua kaikenlaista erikoista, kuten esim. jääkaapin sisältöä, ja niinkin hassulta kun se ehkä kuulostaa niin minusta se on oivallinen valokuva. Ehkä sitä sitten joskus katsoo mielellään millaisia maitotölkkejä ja viilipurkkeja sitä aikoinaan olikaan.

Koska päädyin tähän liitutaulun näköiseen paperiin jäi koristelut varsin vähäisiksi kun halusin säilyttää sen näköisenä mitä liitutaulu tai jääkaapin ovi saattais olla. Eli koristeet on tässä ostoslista niistä asioista mitä meillä ostetaan lähes joka kerta sekä muutama "muistilappu" asioista jotka juuri nyt on ajankohtaisia. Sen lisäksi siihen päätyi ostoskuitti jotta joskus voi katsella mitäs se maito maksoikaan. Sen lisäksi skannasin rahaa, joka osoittautui varsin hankalaksi printata. Ilmeisesti mun rahanväärentäjän urani jäi tähän, sillä se ei onnistunut ihan miten vaan vaan reunoista piti rajata aika reilusti pois ennenkuin kone lakkasi herjaamasta.

Se varsinainen raha-aihe tulee sitten kuvan taakse piilotetussa tarinoinnissa. Siellä höpötellään siitä miten mukava on että vaikka ruoan hinta nousee jatkuvasti se ei vielä näy meidän jääkaapissa, vaan edelleen pystyy ostamaan niitä tavaroita mitä haluaa ja osan jopa luomunakin.