Inspiksen viikon aihe oli sarjakuva. Meidän perhe teki reissun Muumimaailmaan viime kuussa, mulla päätyi osa niistä kuvista käsittelyyn, minialbumin muodossa - tarkemmin sanottuna tämä on maze book.

Pahoittelut osittain kehnoista kuvista, tämä oli jokseenkin hankala kuvattava.

Lukuunottamatta kannen papereita ja tarroja, kaikki on BG:n tuotantoa.

Ylemmässä vasemmanpuoleisessa sivussa on tasku, johon tulee hivenen pidempää tarinointia sisältävä lappunen.

Takakantta en kuvannut, siinä on samaa paperia kuin etukannessa sekä päivämäärä.

Mira Ekosen Maze book -taitteluohjeet löytyi vuoden ensimmäisestä Ihana -lehdestä, mutta pohjanahan tässä on vain yksi 12*12 tuuman taustakartonki. Sivut eivät siis ole järin suuria, isoimmat kuvat on 7*7 cm. Albumista tuli melko pullea ja jos koskaan teen toista laitan siihen solmintanauhat jotta se pysyisi myös kiinni.

Joku näissä kuvissa tökki ja pahasti, luulen että se on muiden ihmisten paljous. Tässä sai kuitenkin aika paljon peitettyä noilla puhekuplilla ja jollain koristetarroilla. Isossa sivussa niitä tarroja olisi ollu minusta paljon hankalampi heitellä sinne tänne. Nyt tykkään katsella näitä kuvia itsekin! (Tietty ihan positiivista..)

Mulla on yksi minialbumi ollut toista kuukautta kesken, oli kiva saada tämä äkkiseltään valmiiksi. Siitä toisesta ehkä sitten lisää myöhemmin. Aina aiemmin olen minialbumien kuvat teetättänyt liikkeessä sillä ne tulosteet kestää lasten käsittelyä huomattavasti paremmin. Nämä on kuitenkin itse printattuja, ehkä tästä ei tule kovin pitkäikäistä katseltavaa.. Kestääköhän mattapaperi paremmin käsittelyä kuin kiiltävä??