Jostain syystä digiskräppääminen on ollut pinnalla viime aikoina enemmän kuin paperinen. Ehkä johtuu osittain väsymyksestä, kynnys vähän tehdä diginä on huomattavasti pienempi kuin paperien leikkely, diginä on niin paljon helpompi tehdä muutoksia jos jälki ei enää kaikessa järjen voimissa näytäkään hyvältä.. Sitäpaitsi lapset ei ollenkaan siihen malliin sotke materiaaleja, kuin jos on paperit leviteltynä pitkin keittiön pöytää ;)

Jokaisen leiskan kanssa on kuitenkin sellainen olo, että olis kiva kokeilla jotain uutta. Kun koko Photoshop on vielä harjoittelun asteella, olis kiva ottaa siitä kaikki ilo irti.

Olen tainnut jäädä pahasti kiinni tähän yksi iso kuva häivytetyillä reunoilla -tyyliin, mutta tykkään siitä vaan niin kovin. Tässä harjoittelin harmaan paperin reunan saamista revityn näköiseksi, ja siitä tulikin ihan kiva vaikka epäilenkin että sen olis voinut tehdä jotenkin helpommin ja nopeamminkin.

Tässä täytyy heti tunnustaa että valokuvakehys ja sen ympäristö on jonkun muun tekemä.. Yläosan teksti on erillinen, sekin vain minun lisäämä.

Tykkään molemmista paljon, vaikka niissä onkin molemmissa jotain mitä vielä muuttaisin. Ja näitä on paaaljon lisää, ne vaan jää pääasiassa julkaisematta kun ovat muka niin harjoittelukappaleita. Otsikoihin kaipaan jotain lisää, materiaalit kun on ilmaisia niissä ei juuri kirjaimia ole. Mutta tämäkin on harjoitusen alla.

Kysymys kuuluu, mitä näille sitten pitäisi tehdä? Koneen uumenissa ne menee aivan hukkaan. Olen printannut niitä 8*8 tuumaisina, kun silloin ne saa ulos kotiprintteristä. Meidän printteri ei kuitenkaan ole mitään huippulaatua, ja viimeksi vein ne tulostettavaksi valokuvaamoon. Hintahan oli jotain ihan muuta kuin jos niistä tekisi kuvakirjan (3 kpl kaikkine kuluineen noin 15,-) , mutta tuntuu hurjalta odotella neljääkymmentä valmista leiskaa että saan kirjan verran tarpeita, varsinkin kun jotain korjattavaa tuntuu olevan kaikissa tekeleissä, ja sen huomaa parhaiten vasta tulosteversioissa. Jotenkin nään itseni tätä vielä tekemässä, saattais onnistua imettäessäkin =D