Haasteen aiheena oli kaunokirjoitus, ja tekele syntyi viime lauantaina Stadi Scrapissä hyvässä seurassa. KAunokirjoitusta otsikkona on pitänyt kokeilla jo pidempään, mutta tähän asti se on aina vain jäänyt. Ja koska nuorisoa aina parjataan, on kiva tehdä ylistävä sivu lähipiirin nuoresta miehestä joka on oikeasti valioyksilö. Mies keksi tähän kuvaukset, että ei ole pelkästään minun mielipiteeni.

Valitettavasti en vaan kestä katsella omaa kaunokirjotustani, joten loppu otsikko on koneella ja tarinointi ihan perinteisellä tyylillä. Mutta onhan siellä vähän muuta koukeroa kompensoimaan kaunokirjoituskoukeroiden vähyyttä.. Koristeena kokeilin ompelua piparireunaiseen ympyrään, siinä 3d tarroilla kohotus ja leveästä nauhasta nyherretty kukka keskellä.

Stadi Scrapiin varatuista kuvista jäi yksi työstämättä, se syntyikin heti kotiin tultua siinä askartelun suuressa hurmoksessa mikä näissä tapaamisissa usein tulee.

Photoshoppasin kuvan jotta pelkän oluen värin sai näkyviin ja kaikki muu pitikin sitten saada aika väritykseltään laimeaksi jotta se olut sieltä edelleen korostuisi. Pitkästä aikaa maalia, ja innostuin sutimaan sillä alaosan reunatkin. Isot kirjaimet leikattu Cosmon kirjaimia sabluunana käyttäen. Näitä tympeän värisiä nappeja mulla riittää, kiva oli saada niitäkin pois välillä. Tästä tuli viimeaikaisista ihan suosikki vaikkei siinä oikein ole mitään. Mallina ihana mieheni jonka lempijuomaa on olut. Ja jos tarinoinnista ei saa selvää, niin kerrottakoon että ei se määrä vaan se laatu. Vaikka tuopin koko ehkä tässä vähän väittää muuta ;)