Viikon aiheena oli aikajana. Ensin meinasin jättää välistä, mutta kun yhtäkkiä mieleen tuli ajatus mistä tämänkin voisi toteuttaa ei auttanut muu kuin ryhtyä puuhaan.

Eli tylsän imelällä aiheella, parisuhteella ja siihen liittyvillä murroskohdilla. (jos joku ihmettelee kummallista "blurrausta" on pakko selittää sen verran että Photoshop edelleen harjoittelun alla, nyt kokeilussa kloonaava leimasin..)

Sieltä löytyy tapaaminen, muutot, lasten syntymät sekä aprillipäivänä vaihdettu eka aviollinen pusu =) Se mikä ehkä olis voinut vielä olla mukana oli se kun päätettiin lapsia ryhtyä tekemään, minusta sekin on suhteelle oma kynnyksensä. Meillä ainakin.  Aikajanana tässä muliinilangalla pistelty polku. Innolla tärväsin numerotarroja joita harvemmin kuitenkin tulee käytettyä, kunnes äkkäsin miten monta potentiaalista o-kirjainta sinne olikaan menossa. Sitten tulikin pihiyttään tehtyä nollia kaarisulkeista =D

Rupesin kiinnittämään tekeleissäni huomiota siihen, että melko usein koristeet oli ripoteltuna vähän sinne tänne, jolloin ne näytti varsin eksyneiltä ja orvoilta. Koko tulos jäi silloin hajanaiseksi. Tässä nyt tietoisesti kasasin samaan ryhmään paljon tavaraa, tykkään kovin tuloksesta.

Se on varsin minun näköinen, Pearl Makerillä tehty koukero, nauhoja, pitsiä, BG:n pahvikukka, kakkupaperia ja laatikon pohjalla lojunut virkattu kukka. Perhonen on aloittelijan kokeilu kalvolle leimaamisesta ja jäi vähän suttuseksi, mutta meinasin että tässä paljoudessa siihen ei ehkä kiinnitä niin huomiota. Kun ei ollut ihan niin surkea että olis raaskinut roskiinkaan heittää..

Tätä koristeiden keskittämistä on tullut tehtyä jokuseen muuhunkin tekeleeseen.

Tästäkin tuli ihan kiva, mulla kun ei ole skanneria niin muutamaa skannattua kuvaa pyöritellään täällä hyvin rakastavin ottein =) Tässä on muuten käytetty samaa kuviopaperia kolmessa kohtaa. "Pitsinen" kukka on itse nyhrätty.

Kunnolla kohollaan olevat rykelmät on ihania, mutta niiden sullominen kansioon ei ehkä niinkään.. :/