Viime lauantain Stadin Skräppäys tapaamisessa sain valmiiksi jopa kolme leiskaa! Yksi jäi hautomaan, nimittäin tuplaleiska ja vielä useamman kuvan sisältävä ja niistähän on aiemminkin tullut valitettua että on mulla vaikeita työstää.

Ja siinähän on useampaakin kuviopaperia, hurraa! Monta päivää se puuhapöydällä olikin, mutta pääasia että tuli valmista. Alareunan nauhahässäkkä päätyi siihen koska reunaompelukseen tuli tyhjä kohta.. Päivämäärän käsiala hieman häiritsee, voipi olla että se pitää vielä tehdä päälle jotenkin muuten. Ompelin myös puoliympyrän reunat kun vauhtiin pääsin ja raaskin käyttää jopa kaksi (!) BG:n ihanaa haaraniittiä tuon ympyräkoristeen kaveriksi. Kun ne tarpeeksi kauan lojuu laatikoissa niin tulee jo käytettyäkin.

Tämä siirtokuva journalinglappu osoittautui hieman harmilliseksi, saa nähdä tuleeko teksti siinä koskaan kunnolla pysymään, on se verran liukaspintainen.

Kiitos Kootuille Teoksille PageMapsin lainasta että pääsin tämän kanssa alkuun! Ei siitä tainnut kyllä tulla yhtään sitä mitä alkuperäinen, mutta väliäkös sillä kun vaan sai valmista.