Paperikeiju tarjosi pientä korvausta vastaan setin papereita ja muita ihanuuksia joista pääsi omannäköistään kokoamaan.http://4.bp.blogspot.com/_YGlKwqwWGNo/TTmnIjF8mhI/AAAAAAAAAWY/lurhztRjK94/s1600/DSCN3251.JPG

Hetken mietin kun ei ehkä ihan ollut minun näköinen kokonaisuus, mutta osallistuin ihan siitä ilosta että pääsee näkemään miten erilaisia muilla syntyy.

Täällä tuli halimista. Esikoinen on jostain syystä ruvennut lässyttämään, mutta hänellä oli taas tähänkin loistoselitys: Äiti aina kun mä lässytän mä tarviin halin Ja kyllä meillä onkin halittu ahkerammin =) Pakko oli kysyä saako käyttää muita materiaaleja, näin heti tän tässä muodossa virkattuine kaarineen. Otsikko meni vähän rovellukseksi ja piti päälle laittaa uutta, mutta muuten kelpo leiska. Valokuvan reunoja vähän hiekkapaperilla raavittu.

Ihanan kukan ohje kähvelletty elinarskulta kun IS:ssä moista ihastelin. Muita tekeleitä löytyy Paperikeijun blogista, tekemisaikaa on vielä viikonlopun ajan.

Lopuista papereista tuli 17v synttärilahja. Vähän sarjassa kuinka kierrätät jätteesi sukulaisille, sillä tästä kehyksestä meni juuri lasi rikki ;)

Luulee varmaan ressu saavansa rahaa :/ Ja mitä sisko antaa.. yhden vaivasen kortongin ;)