Viime lauantai kului skräppäyksen merkeissä jossain Helsingin metsän perukoilla ;) Oma yhdeksäntuntinen rupeama tuotti kaksi valmista leiskaa, parin aloitustuuminnan ja valitettavan paljon shoppailua. Puoliso yritti vähän kysellä paljonko meni rahaa, mutta tuumasin vaan että tuskin haluaa tietää.. Eikä sitten halunnutkaan =) Kyllä kai lähes mistä harrastuksesta saa välineurheilun aikaiseksi jos niin haluaa.

Tähän tein kotona etukäteen virkatun ja huovutetun kukan, melkoisen paksu kun käytössä oli Novitan Huopanen mutta muuten ihan jees.

Toinen oli vähän eri värimaailmaa, tässä taas pitsikukkalaitteella tekastu kukkanen, minusta meni varsin kivasti lumiaiheessakin. Näissä oli tosi hyvä tekemisen meininki, mutta sitten se lopahti ja seuraavat rupesi sen verran takkuamaan että totesin parempi lopetella siltä erää.

Hauskaa oli, paljon uusia tuttavuuksia ja toisia vain virtuaalisesti tavattuja. Onhan se kiva että saa paikan päältä ostettua materiaalit, mutta kyllä se vei ajasta valitettavan paljon. Ehkä seuraavaksi jotain vähän epäkaupallisempaa, jos keskittyisi sitten siihen tekemiseenkin.