Viime viikkoinen hiihtoloma aikaansai senkin että tuli lähdettyä kunnolla lankaostoksille. No kunnolla ja kunnolla jos mukana on lapset, mutta kuitenkin kauempana kuin lähimarketissa.. olen luvannut itselleni etten osta mitään lankoja jos ei ole olemassa jotain suunnitelmaa mihin ne tulee ja minkä verran tarvitaan. Ärsyttää kun ne parin kolmen kerän nöttöset pyörii tuolla lankalaatikossa viemässä tilaa (lue ei ne edes mahdu sinne enää..), eikä niistä sitten kuitenkaan meinaa tulla tehtyä mitään.

Mutta sehän tarkoittaa sitä että lankaostoksia varten pitää katsoa hurjan monta ohjetta että saa sitten ostellakin ;)

Jos näillä pääsis alkuun.. Maissilankaa superherkkähipiäiselle esikoiselle paidaksi. Saa nähdä miten käy, en ole koskaan kokeillut. Merinoa tulokkaalle villahousuihin (miten paljon niihin menee, ei mitään hajua..), hamesukat minulle ja aina tarvitaan lisää tiskirättejä ja sitten koko reissun syy on tuo isoin läjä tuolla takana..

Ja se on jo tekeillä

Tästä olen haaveillut jo vuosia, nimittäin itse tehdystä viltistä. Ensin oli ohje hukassa, sitten kun sen löysin en uskaltanut niin suurta määrää lankaa tilaa netistä. Nyt sitä on! Peitto koostuu seitsemästä kaitaleesta, neljästä eri mallineuleesta. juuri siis minulle luotu kun ei ole pitkäveteisesti yhtä ja samaa, ja varmaan huomattavasti mukavampi tehdä kun ei ole viime vaiheissa painavana myttynä sylissä.

Ohje Suuri Käsityö lehdestä 1/2000

Tästä tulee ihana! Nään jo itseni käpertyneenä sen alle kun takassa leiskuu tuli, lapset leikkii rauhallisesti ja itse saa nauttia käsitöiden tekemisestä. Sitten palaan todellisuuteen ;) En ota tekemisestä mitään stressiä, saa aloittaa muita projekteja samaa aikaa. On täällä viltti minkä alle käpertyä vaikkei se olekaan itse tehty.

LAuantain Intohimona Skräppäys -päivästä kerrotaan jahka saa kuvattua tekeleitä. Kivaa oli!