Päätin aloittaa tämän vuoden käsityörintaman sillä, että teen valmiiksi viime vuoden (tai vuosien) keskeneräiset hommat. Ja niitä riittää :/ Vetämättömyys vaivasi vuoden lopussa niin paljon etten saanut edes joululahjoja valmiiksi vaikkei niitä alunperinkään ollut kovin montaa tekeillä tai suunnitteillakaan.

No mutta, ainakin ihmiset yllättyy lahjan saamisesta enemmän kun se ei liity mihinkään juhlapäivään =) Vuoden ensimmäinen tekele on siskolle tuubi, ressukka kun on aina niin viluissaan.

Lankana on Novitan Kaarna ruskeasävyisenä ja puikot kahdeksan.

Aloitin 2o, 2n ja lisäsin pariin otteeseen silmiä niin että lopulta tuli 3o 3n. Varsinainen käyttöajatus oli hartioiden lämmikkeenä, mutta meinasin että siitä saattaisi tulla myös pään ja kaulan lämmitin. Malli ei kuitenkaan toiminut siinä lainkaan, mutta vähän kun ähräsi niin sai sen vielä laitettua näin:

Tykkään tästä langasta, itselleni siitä on hihatin ja säärystimet. Vähän jäikin vielä, täytyy keksiä joku jämäprojekti.

Ja näitä keskeneräisiä sitten riittää, vaikka katsotaan vain neuleita.. Jossain vaiheessa ajattelin tekeväni niistä tänne listan toivoen että se auttaisi saamaan niitä joskus valmiiksikin. Lista on tekemättä, siitä taitaisi tulla masentavan pitkä :/ Vai onko edes sellaista käsintekijää jolla ei ole mitään vanhoja tekeleitä kesken?? Jos on, haluaisin mielelläni tavata..