Viikon haasteessa työhön tulevat materiaalit piti laittaa muodon sisään. En ole koskaan oikein ymmärtänyt paisley-kuvion käyttämiseen missään materiaalissa, minusta se näyttää erehdyttävästi siittöiltä :/ Mitä luultavimmin tämä on katsojan kaksimielisyyden tulosta, mutta se melko tavalla on estänyt kyseisen kuvion käyttämisen vaikka sitä on joissain paperikoissa minullekin eksynyt.

Tähän aiheeseen paisley kuitenkin sopii jo minunkin mielestä =)

Minun valitsema muoto oli tylsästi pyöreä kun sen sai leikattua kohtuullisen pienellä vaivalla. Ja halusin tosiaan leikata reiän jotta sain mustattua ruskealla pyöreän muodon reunat. Mutta tässähän tämä pyöreä käy ikäänkuin kohdusta ja sitten mukana myös niitä siittiöitä ;) Pyöreän sisälle päätyi lisää pyöreitä muotoja.

Meillä ei ole skanneria enkä oikein tiedä miten nämä uä-kuvat olis järkevin taltioida. Esikoisen kuvat on jo mennyttä kalua, nuoremman kuvista olis vielä jotakin jäljellä mitä taltioida, mutta miten? Tämä kuva on kuvattu enkä oikein syttynyt sille tekniikalle.. Suunnitelma B on kysyä luottovalokuvaliikkeestä mihin hintaan ne niitä skannailisi jotta sais edes ne taltioitua mitä vielä olis jäljellä ja tulossa.