Jos vihdoinkin saisi esille oman luovan leikin yllätykset. Osallistujia oli kolme, joista yhden osoite edelleen puuttuu. Jos sitä ei jonkin ajan kuluessa kuulu, ajattelin käyttää ne vaikka arvontavoittoina. Sillä kohta tulee vuosi täyteen tätäkin blogia, ja eikö siinä vaiheessa voisi olla jokin extra paikoillaan.

No mutta, palkinnot näytti tältä.

Mulla muhi pitkään ajatus tehdä viinipullonkorkeista tervetuloa-kyltti kranssin keskelle. No, siitä tuli sen verran iso, etten tiedä onko siitä kranssin keskelle mutta se päätyi kuitenkin CherryKirschen kuoreen toisen sydämen kanssa, sillä se frouva tekee sopivan kranssin vaikka itse jos niikseen tulee. =) Sydämet oli Tilda-kirjan inspiroimat. Vaikken kuoseista pidäkään niin mallit on ihan hauskoja. Kahden sydämen jälkeen totesin että tarvitaan lisää haastetta, ja niin Outille valmistui pieni nalle. Pikku pehmoja olis hauska tehdä enemmänkin, mutta mulla on karvaat kokemukset siitä että ne jää nurkkiin lojumaan eikä kiinnosta ketään. Näinhän kävi esim tälle virkatulle nukelle.Nalle on tehty vanhasta lakanasta, silmät kangastussilla ja korvat sekä nenä sellaisella kohotussilla. Sillä sai ihan hauskan efektin, ja kenties näette sitä vielä toistekin.

Koru ja toinen sydän kaipaa siis edelleen postiosoitetta, ja jos sitä ei kuulu niin keksitään jotain muuta. Koru on mallistoa Anu goes Aarikka, sillä siinä nyöriä ja Aarikan puuhelmiä. Sydämien kangas on ohutta samettia, tarkoitus olis saada siitä vielä joskus neidille housut tai muuta. Välttelen yleensä käsin ompelua viimeiseen asti ja sen kyllä huomasi.. Yhden sydämen tein itselle harjoittelukappaleeksi, sen verran säälittävän näköistä jälkeä tuli täyttöaukon kiinnipistelystä. Joulukuusenkoristeeksi vaikka.