Mun talvimöllötykseni antaa jo hivenen periksi, mutta mitään kovin järkevää ei silti ole saanut aikaseksi. Kiitokset kaikista roolivaate-ideoista. Koska en edellisen postauksen jälkeen ole saanut sen asian eteen juuri mitään liikettä, turvaudun varmaan sellaiseen nopeaan tyllihame-linjaan. Ainahan sitä voi sitten tehdä toiveiden mukaan myöhemmin jos lapset pääsee pukeutusmis-leikkien makuun.

Vaikka lunta riittää maassakin tehtiin lasten kanssa lumihiutaleita ikkunaankin. Kaksivuotias käyttää saksia kovin mielellään, ja neljävuotiaalle tässä oli vähän uudenlaista leikkaamishaastetta.

Omien kouluaikojen hiutaleihin näissä oli se ero, että ne on tehty kirjan sivuista ja mukana oli kuviosakset ja -lävistimiä. Niillä sai vähän uutta ilmettä. EIkä kannata paheksua tällaista kaameaa kirjan pahoinpitelyä että vallan silputaan, sillä tämä kirja oli lukukokemuksena niin taivaallisen turhanpäiväinen ja surkea, ettei sitä kehdannut jälleenmyydä edes kirppiksellä. Se kenen kirppiserästä sen ostin ei ilmeisesti ollut samaa mieltä ;)

Luovan leikin kirjeet lähti vihdoin tänään matkaan. Malttakaa kuitenkin sitä postausta vielä viikonloppuun, jotta saajat saavat hämmästellä lahjojaan ensin.