Viikon inspis kulkee teemalla vuosi sitten. Jälleen kerran haasteesta tuli heti mieleen jotain mikä on muutoinkin ollut mielessä. Tähän se oli se, kuinka erilaista on ollut tänä vuonna esikoisen kerhon kanssa kuin vuosi sitten kun hän sen aloitti. Tällä teemalla siis mennään.

Tulipa muuten melko erilainen poikasivu, minulle siis. Mukana maalattuja pahvikuvioita. Ekan kerran maalasin valkoisia kuvioita, tähän mennessä ne on kaikki olleet ruskeita, ja tähän meni maalia aivan hulluna että sai valkoisen piiloon. Sitten niistä tulikin melko tummat ja mietin millä niitä korostaisi taustasta. Tussin sijaan päädyin punaiseen kimalleliimaan ja siitä tuli ihan kiva. Joskin hivenen ehkä innostuin sen kanssa.. Kuvien välissä oleva lintu on nostettu 3d tarroilla ja tarinoinnin reunuksia väritelty ruskealla musteella (tuntuu etten muuta musteväriä tule koskaan edes käyttäneeksi.)

Keltainen veluuripyörylä (no ei kai tuota voi kukaksikaan sanoa) löytyi laatikosta valmiina. inspiroiduin sen tekemiseen keltaisten pöksyjen aikaan kun suikale kangasta meni pöydällä lähes itsestään pyöryläksi. Reunojen nurjalle kääntyminen on melko rasittavaa ommellessa, mutta tämän pyörylän kanssa se oli hyvä juttu. Suikale kangasta, ohuet reunat leikataan viistoiksi ja langalla pitkä sisäreuna pyöreäksi, ohuet reunat viimeiseksi yhteen. Ulkoreuna käpertyy tosiaan nätisti itse. Ja viimeiseksi nappi, valmis!