Syysmalliston tekeminen alkoi tyttären vaatteista kokoa 86cm, koska niitä kankaita on tainnut tulla hamstrattua eniten.. Miten onkin että helpommin sortuu niihin.

Housukangas on kuitenkin kierrätystä, kirppiksellä tuli vastaan ihastuttava trikoinen kaulaliina jossa oli  viehättävä kuvio toisessa päässä. Näin sen heti housunpuntin koristeena. Joskin jälleen kävi niin, että kun kaavaa ei ole kokeiltu ja vaikka on mitat niin koska käyttäjä nukkuu eikä pääse sovittamaan puntin pituus olikin jotain ihan muuta kuin käyttäjän koiven pituus.Piti siis laittaa jatkopala ja sauman päälle jotain hämäystä etten jää kiinni tästä töpeksinnästä. Jos olisi ajatellut etukäteen olisi voinut laittaa satiinisen vinokantin tereeksi sinne sauman väliin, mutta koska ajatteleminen hyvissä ajoin ei kuulu vahvuuksiini ompelin sen nauhan jälkikäteen sauman päälle.

Ei tätä asua ole välttämättä ajateltu käytettäväksi yhdessä, mutta keltaisia ja oransseja sävyjä on varastoihin jonkin verran kertynyt. Puseron kaava Ottobreestä, alkuperäisessä ohjeessa oli veluuria mutta tulihan tuo trikoostakin.

Käyttäjällä oli taas niin kova vauhti päällä että tuntui olevan sula mahdottomuus saada tarkkaa kuvaa.. Jos tuosta nyt jotain tolkkua ottaisi kuitenkin.