Ystävä tilasi pojalleen harkkahousut ja kesähatun.

Koska tämä on taas suoritettu etäompeluna, niin nyt saa jännittää mahtaakohan olla sopivat.. Toki täytyy kotiäidin elämässä jotain jännitystäkin olla, mutta tämä ruukaa olla sellanen asia mikä jännittää joka kerta. Vaikka olis mitatkin olemassa. Sisäosana musta college ja imut on palvelleet jo aiemmin vaippaimuina.

Kesähattu on samalla kaavalla kuin edellisen postauksen lätsä. Yllättäen en ymmärtänyt taas ohjeistusta, ilmeisesti se olisi pitänyt osata ommella siten ettei yhtäkään saumaa olisi jäänyt näkyviin, mutta mulla nyt jäi kuvun ja lierin yhdistämiset näkösälle (siis sisäpuolella..). Mutta jos nyt joku haluaa sitä sisäosaa tutkiskella, niin siinähän tutkii..

Pojan vaatteet on mulle aina vähän hankalampia kuin tytön. Päädyin punaisiin päälitikkauksiin jotta sai jotakin väriä. Päälikangas on veljeni vanhoista farkuista, ja sisäkangas mummon verhoa. Hattu on siis kokonaan vuoritettu ja malliltaan vähän soikea. Kaava Ottobrestä.

Tein lieriin epämääräistä koukero-ommelta ilman sen suurempia etukäteissuunnitelmia. Ihan hauska, eikä minusta tyttömäinen vaikka on punaista. Vai?

Koska tänä keväänä jäi täysin siemenkylvöt tekemättä (koska epäilin ajan löytämistä minkään sortin koulintoihin) niin iloitsen täysillä nyt näistä.

Kaksi vuotta sitten ihan omin pikku käpälin kylvettyjä akileijoja, nyt ekan kerran kukassa! Hiljaa hyvä tulee.. Sääli vaan että olen sorttia joka ei juuri jaksa odotella, hyvä etten ole repinyt näitä kukkapenkistä jo kompostiin ;)