Suoraan kirjasta Viipaloitu viinipullonkorkki ja muita tuunauksia..

Mulla on kertynyt näitä viinipullonkorkkejakin pussitolkulla (ei huolta, ne ei ole kaikki itse juoduista puteleista..) ja ajattelin kokeilla jos niistä pääsisi taas edes muutamasta eroon. Koska ne on melko isoja ja paksuja, niitä piti vähän leikellä. Nämä on nyherretty puukolla, mutta parin korkin jälkeen vaihdon välineen pikkiriikkiseen rautasahaan (vaimikälie) ja sillä tuli hurjan siistiä jälkeä. Eli jatkoa seuraa.. (Puoliso ei ollut onneksi kotona seuraamassa taas tätä puuhastelua. Ja parempi niin, se on vuosien mittaan oppinut aika hyvän katseen joka tarkoittaa jotakuin "Onkohan sulla taas tänään aamulääkitys ottamatta..")

Osallistun tällä leiskalla Inspikseen nro 114, jossa oli aiheena jämäkirjaimet koristeena. Mulla on aika heikosti kertynyt jämäkirjaimia (ainakaan sellasia mitä oikeasti vielä raaskisi paloitella muuksi kuin toisiksi kirjaimiksi) ja tähän tuli vain kaksi sydäntä, kasattuna kolmesta eri palasesta.

Kukkaset on kangassuikaleita neulalla ja langalla rypytettyinä. Ja alempaan kuviopaperiin päätyi ommelta, tällä kertaa suoran sijaan villimmin mutkitellen. Ylin reuna on kuvioleikkurin "väärä" reuna joka jäi jäljelle kun oikeat leikkaukset laitoin korttiin. Vaan hyvin toimii tuo vääräkin kun koloja vähän täydenteli.

(ps. ei alussa mainittua kirjaa ole olemassa.. Mutta sellainen on kuin Viipaloitu villatakki ja muita tuunauksia.)