Haasteen aiheena oli muotoreuna. Samalla mulla jatkuu mun oma kangas-teemainen haaste, ja tämä on tällä erää näistä ehdoton suosikki!

Tässä on käytetty puolison vanhoja farkkuja. Pitkulat on ulompia sivusaumoja pätkittynä, kukat on tehty Big Shotilla. Ainakin tämän stanssin kanssa puri tosi hyvin farkkuunkin vaikkei se ohuimmista päistä kankaita olekaan. Toisen kukan alla on pala mulperia rytistettynä, reunoja väritin hieman ruskealla leimavärillä. Ruskean paperin reunat on revitty Fiskarssin repimisraudalla (kaikenlaista sitä tuli hankittua alkuhuumassa, tämä on jäänyt tooosi pienelle käytölle..).

Yläkulmissa farkun lisäksi samaa kuviopaperia. Se on myös mankeloitu Big Shotilla kun nyt kerran on uus hieno vekotin käytössä =) Kaikki napit on taas sieltä pussukan uumenista missä niitä tuntuu riittävän. Täytyy käyttää reilusti että pääsee vetämään uuden kupillisen. Joskin en tiedä vaihtuuko siellä valikoima juurikaan, mutta pakkohan näitä on hölvätä kun niin hullun halvalla saa ;)

Tämä sauman käyttö oli ihan loistava idea. Joskin tämä kangashaasteeni aiheuttaa sen että näistä tulee aika paksuja ja kansio pullistelee jo muutaman leiskan jälkeen..