Viikon Inspis koski silkki- ja kreppipaperin käyttöä. Mulla tuli siihen vielä lisäksi henkilökohtaista kankaankäyttö -haastetta.

Tämä leiska lähti näistä valkoisista, mustaraidallisista napeista. Ja kun niitä nyhdin irti puolison vanhasta kauluspaidasta, niin nykäsin samalla irti niskasta myös merkinkin. (Ah, mitkä muistot tässä paidassa onkaan, se oli herralla päällä kun tavattiin..) Ensimmäinen mikä paperiin tuli, oli kuitenkin kangassuikale.

Pitkulainen suikale, jota on reunoista rispattu. Sitten poimulanka keskelle, rypytys ja ompelu kiinni. Haasteen mukainen silkkipaperin pala päätyi kangassuikaleen alle hapsutettuna. Ja koska kyse oli lentävistä lauseista, niin siellä lentelee -no mikä sitten lieneekään.. Koska nämä napit oli neppareita, niihin riitti kiinnitykseksi turaus liimaa ja sitten vaan piikit paperista läpi. Käsin kirjoitettu osa otsikosta oli tarkoitus tehdä dymolla, mutta se teki mulle tenät. Saa nähdä tuleeko siitä enää kalua, tähän asti siitä on ollut vaan näyttö rikki. Tumman vihreä ei ole lainkaan mun väri, mutta kyllähän tämä menettelee. Vähän epäilytti yhdistää vaaleanpunaista sisältävää paperia pojasta tehtyyn leiskaan, mutten jaksanut kaivella enempää niin sillä mennään. Pohja- ja kuviopaperi BG:n.

Näitä lausahduksia tulee päivittäin, harmittaa aina ettei niitä sitten heti tule laitettua ylös kun ne vaan unohtuu niin äkkiä (alimmassa on sutattu nimiä pois..) Tämä hyvinkin ajan hermoilla.

Sitten tuli toinen, terapiamielessä, jotakin muuta välillä kun kangasta..

Tässä koko 6*12. Sivun viivat meni vähän vinksalleen kun keksin turhan myöhään laitella niitä ja kääntöpuolella oli jo pulleaa tavaraa.

Nämä kukat on tehty toisen kuvan ylijäämästä, jossa näkyi seinää. Otsikko on nostettu tarratyynyillä. Nämä olikin toissakeväältä, johan ne oli aika saada pois pyörimästä. Paperit DCWV:n, parista eri sarjasta.