Lauralla oli haasteena esitellä kotia. Mun esittely on vain yhdestä nurkasta (/huoneesta). Se on pitkään ollut meidän kodissa minusta kaunein ja ihanin paikka, mutta tilanteeseen on tullut muutos ja siksi halusin tallentaa sen vanhan tunnelman niin kauan kuin sen muistaa. Tämä nurkka on saunan pukuhuone. Siihen miksi se on lempipaikka liittyy se tunnelmakin mitä siellä on rauhassa istuskella - tai ehkä se sen rauhassa istuskelun puute tällä hetkellä..

Meillä on esikoisen kanssa luettu viime aikoina Uppo Nallea, en tiedä lienenkö saanut siitä vaikutteita vai mitä, mutta mua rupesi hirvittävästi runottamaan niin tämä tuli nyt sitten tällaisella tekstillä ;)

Tämä on samalla mun henkilökohtaisen haasteen toinen leiska ja kangasta riittää. Tunnustan saaneeni vaikutteita Sannikalta liittyen näihin kehyksiin, mutta materiaali ja tekotapa oli hieman erilainen. Mun käyttämä kangas oli tässä trikoota ja se rullautui itekseen niin kivasti että kiinnitykseen riitti vain ompelukset kulmissa. (Inhottaa ommella kiinni pohjaan kun kuitenkin aina käytän sen kääntöpuolenkin :/ Sitten täytyy se toinen puoli suunnitella siten että ompelukset jää piiloon, mutta ei voi mitään..)

Yläosan kukkien tyylisiä virityksiä on näkynyt paperisina, ajattelin kokeilla vastaavan tyylisiä kankaasta. Kolme eri kokoista ympyrää, takapuolelta keskeltä kiinni, kiinnipistely langalla ja se oli siinä. Leikkasin vähän pois sieltä kääntöpuolelta että sain sen paremmin istumaan, nappi keskelle ja sillä selvä. Teki mieli vielä kokeilla ryttääntyisikö se kivemmin näköisesti jos pistelisi kunkin ympyrän erikseen, mutta se kokeilu jää toiseen kertaan.

Ukko ja akka on valokuva, ne istuu kuvan huoneessa. Kuvastaa minua ja puolisoa muutaman vuoden päästä, onnellisina rantatuolissa vierekkäin ;) Napit on taannoiselta kangaskauppavisiitiltä, niitä riittää. Keskellä oleva nauha on peräisin mun puserosta. Tässä ei siis lainkaan kuviopaperia, pohjaa vähän hiottu ja raaputettu. Vähän jäi harmittamaan että teksti tuli valkoselle paperille, joku muu olis voinu toimia paremmin. Mikä, sitä en tiedä..

EDIT Jos tuosta runosuolen sykinnän tuloksesta ei saanut selvää, niin siinä lukee

Jälkeen löylyn tykkään istua mä tässä, elämää mietiskelemässä. Kodin kaunein nurkka mieltäni virkistää ja tovin jälkeen taas jo hymyilyttää. Pienessä hetkessä onni suuri, siinäpä elämän salaisuus onkin juuri.