Selailin erästä helmi-kirjaa ja sieltä kumpusi idea päällystää valokuvakansio huovalla. No, eihän mitään kivan väristä huopaa ollut ex tempore tarpeeksi suurta palaa, joten piti tehdä jotakin muuta. Tuli purnukka.

Tarvikkeina huopaa, muliinilankaa, helmiä, kuviopaperia, kimalleliimaa, leimaustarvikkeita ja valkoista paperia. Välissä on 1½ litran maitotölkki.

Sisäosa on tavallista kopiopaperia ja purnukan vaativin osuus.. Ainakin jollekulle kuka ei ole parhaimmillaa tarkkojen ja suorien linjojen kanssa =) Vähän leimausta, kimalleliimaa ja leimavärillä töpsyttelyä, eipä muuta.

Sikäli ihan hyvä ettei tarvikkeet riittäneet sen valokuva-albumin päällystämiseen, sillä tästä tuli vähäsen sellainen koetyö. Ensimmäinen kuva on minusta onnistunein sivu, kaikki on erilaisia kun halusin kokeilla miltä mikäkin näyttäisi. Olihan siinä selaillussa kirjassa jotain mitä olisi voinut suorilteen tehdä, mutta en jostain syystä koskaan osaa noudattaa ohjeita?? Aina pitää kokeilla jotakin omia ideoita miltä ne näyttäisi. Niin että tässä ne nyt sitten jäi vähän harjoittelu-osastolle.