Arkkikaupan neljäs haaste antoi aiheeksi pitsin.

Mulla tuli sillä aiheella seuraavanlainen sivu.Onhan siinä ainakin sitä pitsiä ;) Kun olin kaivellut tämän isomman pitsipalasen mulla tuli siitä heti sellainen vedettävä verho -ajatus, mutta viritin sen loppujen lopuksi näin. Ompelin pahvin läpi muutamalla pistolla. Tätä nyhrätessä meni useampi päivä, joskin suurimmaksi osaksi koska kädet on ollu täynnä sairastelevaa lasta.

Otsikon kanssa nyhersin jonkin aikaa. Kirjaimet on ensin leimattu, sitten on leimattu taustaleimasimella perään. Sen jälkeen on piirretty ruskealla kynällä ääriviivat, leikattu ja vielä laitettu glossya... Niistä tuli ki vat, mutta se taustaleimasin oli ehkä vähän liikaa kun ei se sieltä juuri erotu. Laitoin nämä kolme kukkaa samalla leimasimella ja niihin vielä krakleerauslakkaa perään. Kokeilin samaa lakkaa myös tähän isoon nappiin, mutta siinä tulos jäi aika olemattomaksi, aavistuksen vaan vetäsi reunoja poimulle, eikä muuta. Ja koska ei kahta ilman kolmatta, tursutin tarinoinnin reunat vielä mattalakalla.

Kuvassa on tyttäreni yhdeksänkuisena pyyhältämässä kovaa kyytiä eteenpäin. Eipä tuo sen jälkeen oikein olekaan älynnyt pysähtyä :/