Otsikon kysymysmerkki tarkoittaa sitä että tässä postauksessa kaksi leiskaa, jossa toisessa onnen hetkiä, ja toisessa ei ehkä niinkään.

Ensimmäinen menee Inspiroidun haasteeseen nro 106; milloin olet kokenut olevasi oikeilla raiteilla.

(Mitenkä vaikka kuinka kuvaa ottaessa yrittää niin nämä otokset on aina vinossa??) Jos paljastan että tässä kuvassa kökötellään hiekkiksen reunalla, niin joku saattaa ehkä arvata mikä aika tässä on meneillään. Otsikko tuli heti, se tarkoittaa sekä parast aikaa eli tällä hetkellä sekä parast aikaa tarkoituksella ihaninta aikaa. Kuva on mun poikani otoksia, kiva kun minustakin välillä joku räpsii. Eikä tarvinnut isoa paperinpalaa naaman peitoksi kun puoli naamaa puuttuu valmiiksi =D

Koska mun ulkoilutakki oli kirkuvan punanen tein kuvasta vähemmän sävyjä sisältävän. Ajattelin että sitä on helpompi yhdistää, mutta vähän jäi oma rohkeudenpuute harmittamaan, vihreän kanssa siitä olis tullut varmaan ihan kiva.

Sisemmän oranssin paperin reunat ovat saaneet ruskeaa leimasinväriä, kulmat leikkasin saksilla ja ne roskat päätyi ulkokulmiin. Kukkakuviot on leikattu, samoin iso kirjain, muutoin otsikko leimattu.

Laura käyttää PageMaps pohjia ja kun näin siellä tämäntiesin heti millä aiheella siitä pitäisi tehdä. Yhdellä kuvalla, mutta kuitenkin.

 Tässäkin valokuva on perheen kolmevuotiaan näppäys. Minun sivusta ottaman kuvan laatu näyttää siltä että täytynee ottaa uusi kuva huomenna.. Ehkä pitäisi pyytää poikaa kuvaamaan nämäkin =D Käänsin vähän tuota luonnosta, koska tuolla yläkulmassa oli poron hahmo minkä halusin piiloon.. Röppösin otsikon kanssa , siksi se on näinkin kummallisen näköinen.

(EDIT kuva vaihdettu terävämpään)

Eli kuvaa kehystää jankkauksen tyylisesti äiti? ja muutaman kerran ikkä? sekä minun kommentteina mitä? niin? ja vihdoin M I T Ä ?!  Ne jää hieman paperin kuvioiden varmoon, mutta meinasin ettei se haittaa kun sama toistuu niin moneen otteeseen että siitä saa selvän. (Kohteella siis rasittava tapa huudella tyhjän päiten, ilman että on koskaan mitään asiaa.)

Tuntui että valmista tuli ennätysajassa kun käytti tarroja, jopa otsikossakin.