Inspiroidu viikon haaste oli iso alkukirjain. Taisin tässä kyllä vaipua ihan minulle normaaliin tyyliin, kenties olisi voinut vetästä vielä reilusti isommalla niin olisi ollut jotain uutta..

Kuviopaperin yläreunan leikkaamisesta kuvassa näkyvään muotoon jäi niin hauskan näköistä roskaa, että tein niistä langan kanssa lippuketjun, vai miksi sitä sitten sanoiskaan. Alaosaan päätyi glitter -maalin roiskeita, en oikein osannut sinne mitään muutakaan laittaa. Z-kirjaimet on leimattu ja leikattu. Otsikko on keinuvana korostamassa sitä unta ja nukkumista. Tai se siitä ainakin tekijälle tulee mieleen..

Meidän perheen käytössä oleva dymo on mieheni työpaikalla, ja jokunen päivä siinä meni että puoliso muisti tilatun tekstin kirjoitella. Siinä sitten odotellessa tuli toinenkin leiska, en meinannut osaa päättää kummasta kuvasarjasta tähän haasteeseen teen, niin nämä tuli sitten jälkikäteen huvin vuoksi. Ensimmäinen leiska jonka valmistumisen jälkeen olen todennut että oli oikeasti hyvä idea leikkaa kuva muotoonsa.. Kaikki kuviot on leikelty irti kuviopaperista, sydämiin tuli päälle vielä matte accenttia. (Se on melko uusi, enkä oikein ole siihen tykästynyt  vaikka glossya on tullut laitettu hirvittävät määrät..) Otsikon leikkasin peace-merkein koristellusta paperista, sillä kuvien tilanteessa totisesti kaipasi itselleen lisää rauhaa ja rakkautta (tarkkasilmäinen saattaa huomata että tekijällä on u ja n mennyt sekaisin kun merkit on nurinperin..) Tuntuu että vaikka kuinka varastoon kertyy koristeita ja kirjaimia niin päädyn aina nyhräämään niitä leikkaamalla..

Oli pakko kuvailla pimeällä ja vaikka kuinka kahta valoa yritin sovitella niin näköjään jotain kiiltoa näihin kuviin päätyi.. Jälkimmäisessä leiskassa totesin että olisi se vain paljon mukavampi tehdä aavistuksen nopeammalla syklillä kuvan ottoon nähden. Näistä on lähes vuosi, enkä vain oikein enää päässyt siihen tunnelmaan mikä siinä oli kun joku roikkui koivessa kiinni lähes koko ajan. Tulihan siihen jotain kirjoiteltua, mutta en voi sanoa että se välttämättä olisi juuri sitä mitä silloin oli ylimmäisenä mielessä.