Viikon aiheena oli kärpäsenä katossa. Tunnustan että tässä saattoi desingn teamin työt hieman vaikuttaa oman leiskan syntyyn. Mutta oma ajatus oli, että olispa vallan mielenkiintoista päästä näin järkevämmällä (?) iällä sisään teinin ajatuksiin. Vaikkei siitä nyt niiiiin kauaa olekaan, on aivan mahdottoman vaikeaa yrittää ymmärtää mitä päässä liikkuu. Mallina tässä eräs lähipiiristä löytyvä iloinen ja pirskahteleva nuorimies... (eli ei..)

Raidallisen paperin reunat on viivoitettu, samoin kuvan ympärystä. Kuvioreunukset on tarrallista, kukkakaupasta löytynyttä nauhaa, jonka happovapautta saattaa vain arvuutella. Kokona on puoliksi vetäisty 12*12 paperi, ja toimii. Joskaan en ole vielä tutustunut löytyykö tallaiselle koolle mitään muovitaskua, mutta menköön sitten isossa jos ei löydy.

Tämän leiskan myötä avasin itselleni asettaman haasteen. Ihastuin niin kovin Xingin itselleen asettamaan haasteeseen ja sen tuloksiin, ja meinasin että nyt tai ei koskaan. Monen monta kertaa olen yrittänyt aloittaa, mutta vaikka moottori starttaa upeasti se heti startin jälkeen yskähtää, köhisee ja pysähtyy täysin. Eli haasteen aiheena on käyttää leiskoissa kangasta. Ompelu on ollut mulla se ensimmäinen villitys, ja sitä tavaraa vaan on kertynyt yhteen jos toiseenkin nurkkaan. Että jos sais jotakin pois, ja toivottavaa olisi että syntyisi jotain nerokkaita ideoitakin. Haaste kulkee nimellä "kehdosta käyttöön". Yritän ottaa kuvan mitä se mahtaakaan tarkoittaa. =)

Tässä leiskassa on kangasta päälysteenä pahvikruunussa, sekä alaosassa tuollaisina viuhkoina ja samasta kankaasta leikkasin vielä tuon madon kuvan. Ei järin nerokasta, mutta toimii tässä. Haaste kestää seuraavat kymmenen leiskaa, joista seitsemässä on oltava kangasta.

Apua otetaan mielellään vastaan. Saa linkittää jos tietää jossain olevan näytillä kangaskoristeita. Jotain kukkia on tullut vastaan, muttei sitä koskaan muista missä mikäkin oli.