Viikon teemana oli käyttää sabluunoita ja muotteja. Inspiroiduin vallan kahden sivun verran..

Ensimmäisessä oli pääasiassa Tim Holtzin maski, jota on käytetty aiemmin tässä sabluunana, nyt pääsi käyttämään alkuperäistä maskiakin. Töpyttelyt on tehty  lilalla leimasinmusteella. Sen kanssa sai pinkistä pohjasta ihan siedettävän värisen. Vasemmassa reunassa on käytetty koko maski, oikeassa on pari kuviota osasta. Meni muuten aika leikkaa-liimaa hommaksi kun "pitsi"on paperia, ja sen jälkeen intouduin vielä alas leikkaamaan kukka"pellon" ja pallurat on myös leikattu erillisestä paperista.

Kuvien viereisestä nauhasta jäi vielä pätkä jäljelle, ja koska mitään ei voi heittää roskiin se päätyi pätkinä alemman kuvan viereen.

Toisessa leiskassa vähän eläimellisempää menoa.Jäi itseä kalvamaan pelkkä maskin käyttö niin tein toisen sitten sabluunalla. Tässä otsikko on töpsytetty, musteella taasen. Kuvan alle tein maalilla neliön sabluunan avulla. Kukat ja koukerot on vellumia.

Pöllöjen alla oleva kuvio on tehty pitsin läpi, ja pitsi päätyi kuvan alle. Se oli sopiva tähän hommaan, sillä siinä oli jotain mustaa töhryä jota ei nyt enää näy kun päälle on laitettu vähän leimamustetta. Pöllöt on kortteilua varten ostettu leimasin, se kävi niin mainiosti tähän että oli pakko läiskästä.

Jälkimmäinen kuva kertoo siitä millasen sätkyn kerran sain kun luulin käyväni rauhassa vessassa lasten puuhaillessa jotakin olkkarissa ja totesinkin vessan jo varatuksi..