Kävin sunnuntaina elämäni ensimmäisillä Me&I -lastenvaatekutsuilla. Ilokseni voin kertoa etten ostanut yhtikäs mitään, mutta ompeluinnostus kasvoi kovin niiden kutsujen myötä.

Esikoiselle tein yökkärin. Tässä on materiaalina ystäväni lahjoittama flanellipaituli, kokoa s. Siinä oli alunperin napit ja nappilista. Purin napit pois ja ompelin listan kiinni lukuunottamatta viimeistä kymmentä senttiä ylhäältä. Sinne tuli kiinnitykseksi neppi, kaula-aukko on suoraan alkuperäinen. Hihat on leikattu irti, ja kyljistä palat pois. Sitten vaan kylkiin ompeleet, hihoista pituudesta pois ja uusien hihojen istutus paikoilleen. Housuihin riitti pituutta vain 3/4 lahkeisiin, mutta toiveissa on että kesäkin joskus tulee niin se on varmasti riittävästi. Vyötärölle laitoin resorin ja kumpparin. Käyttäjä noin 100cm.

Neidille tuli liivihame.Materiaalina tässä on vanha pussilakana, kuviollinen kangas on tasku ja se on aikoinaan tilkkuna ostettu. Malli on todella huono, täytyy heittää kaavat roskiin ettei tule toiste tehtyä. Jouduin lisäämään kumpparia selkään vyötärön kohdalle sekä eteen henkseleiden väliin että sain sen edes jotenkuten istumaan. Helmaröyhylän lisäksi tämän hameen juttu on iloiset väriroiskeet, jotka tein vasta leikkaamisen jälkeen. Saattaa olla että kylpyhuoneessakin on jokunen roiske, mutta pääosa kuitenkin näissä kangaspaloissa.. Tämä idea oli ihan hauska, saatan käyttää sitä toistekin.