Ensimmäisellä leiskalla osallistun Inspiraation viikon haasteeseen. Aiheena oli esittää retorinen kysymys, lisää löytyy täältä.

Piti sutata muutakin kuin se normaali naama-alue ettei mene liian rohkeaksi.. Tässä on pohjana DCWV:n Hippie Chic -setti kun se perjantaina tupsahti postiin. Mulla oli vähän jähmeyttä tämän setin kanssa, en tiedä häiritseekö sitten että ne on melko railakkailla ja isoilla kuvilla. Otsikon alle päätyi pala kangasta kun se sinne tuntui parhaiten menevän.

Viime aikoina puuhapöydällä on pyörinyt paljon viime kesän kuvia, en tiedä kaipaako sitä sitten jo lämpimämpiä tuulia. Tässä vielä toinen leiska.Tämä odotteli muutaman päivän puolivalmiina koska siitä tuntui puuttuvan jotain, ja kannatti taas antaa hetken levätä eikä väkisin alkaa tunkemaan mitään niin siitä tuli vallan mainio. Ensimmäisenä koristeeksi päätyi koruvirkkausharjoittelu. En oikein keksinyt siihen muuta kiinnitystapaa, niin pistelin neulalla ja langalla parista kohdasta kiinni.Vähän jäi ompeleet löysälle, mutta eiköhän se muovitaskussa pysy kasassa. Kiva että sai johonkin hyötykäyttöön tämänkin silmukkaketjun kun se ei kerran koskaan koruksi asti päätynyt.