Eilisiltainen ompeluinnostus aikaansai lastenhuoneen verhot. Kangas on peräisin Fidan (lähetyskirpputori) "hulluilta päiviltä" (kaikki puoleen hintaan). Kotona huomasin että se on Ikean, mutta samapa tuo. Hintaa taisi jäädä 75c ja vahingossa se oli niin sopivan kokoinenkin ettei tarvinnut lyhentää lainkaan. Leveydestä pistin puoliksi, nämä yläkerran ikkunat on niin kovin pikkuset. Lenksuja varten jouduin ostamaan kangasta. Kuviot on eri kankaasta, niitä käytetty myös tässä matossa. Tyytyväisyys huipussaan, eikä hintakaan päätä huimaa!

Sitten en saanut rauhaa vaan piti aloittaa tyttärelle paidan teko. Se jäi osittain tälle päivälle vaikka puolille öin asti sitä tulikin tehtyä. Tämä kangas myöskin Fidasta, se oli pussilakana. Kaula-aukossa valmis kanttinauha ja sen ompelu oli niin rasittavaa että hihansuihin laitoin kuminauhakujat. Rintapieliin kirjailin kukan, koska se kaipasi lisää ruskeaa. Yksikseen se näytti niin kovin köyhältä että kangastussilla kirjottelin siihen tekstiä kaveriksi. Tovi meni miettiessä mitä siihen kirjottaisi. Miksi onkin, että jos lukee "Flower" niin se näyttää ihan järkevältä, mutta auta armias jos kirjoittaisi "Kukka" niin johan näyttäisi pöljältä. Tämä teksti nyt olis ehkä enemmän ollut jotain keijuhame-tyyliä, mutta olkoot kun en parempaakaan keksinyt. Painonapit koska vihaan napinläpien tekoa :/ Ne on niin kätevät laittaa, kerran vaan paukautin sormeen..

Musta tuntuu että rupean kohta kasaamaan materiaalia kirjaan "100 tapaa hyödyntää vanhaa lakanaa" =D Mutta nämä on materiaaleina vaatteissa niin ihania kun ne on jo pesty pehmeäksi, ja tämäkin muutoin vallan hyväkuntoinen.