Aiheena on Entten Tentten Teelikamentten

Joskus iskee valinnan vaikeus. Vaikeus voi johtua vääränlaisesta valikoimasta, mutta myös liian runsaasta sellaisesta. Valintoja on kuitenkin tehtävä, usein jopa ihan sokkona. Jos valinta on erityisen vaikeaa, ainahan voi mennä "entten-tentten-teelikamentten" -periaatteella.

Aiheeksi tuli vaikeus päättää onko sisarus rasite vai mukava leikkikaveri. Olen heränny tänä aamuna aivan liian aikasin ja meinasin jo kuvata keinovalossa tätä,mutta se huusikin mulle että laita vielä nauhaa! Kuvaaminenkin sitten vähän jäi, ja hyvä niin kun sai sen sitten päivänvalossa.

Tuo alakulman kukka on niin kovin hallitseva ettei tässä ihmeitä viitsinyt itse lisäillä.Jos joku ihmettelee tätä kirjoitusasua, niin tässä tämä paperi inspiroi mua käyttämään tällaista Shakespeare -tyylistä ilmaisua.

Kovasti on leimailtu, koska mun mieheni teki eilen monta akryylipalikkaa niin piti niitä sitten testailla =) Muutamaan kohtaan noita koukeroita laitoin kirkasta Glossyä kun halusin kokeilla sitä tehosteena, mutta eipä se sieltä mihinkään oikein näy.