Ystävä tilasi itselleen topin, johon en sopivaa kaavaa löytänyt ja päätin piirustella sen itse (hehheh, aika rohkea flikka). En kuitenkaan uskaltanut käyttää tätä ystäväressukkaa koekaniinina ja tein ensin koevedoksen itselleni. Eikä siinä mitään, alati paisuva keskivartalo vaatiikin uusia riepuja peitteekseen.

Ystävä ei ole raskaana, joten tällaista toppia ei ole tulossa. Lähinnä oli testinä miten hihat saa istutettua yläosaan, ja yllätyksekseni ne istui siihen ihan ensiyrittämällä. No, trikoota nyt on suhteellisen helppo istutellakin, ehkä kaikkea kunniaa ei voi ottaa itselleen ja omille kaavoitustaidoilleen.

Niinä päivinä kun haluaa sulautua seinään täytyy varmaan valita päällensä jotain muuta ;) Legginsien kanssa käyttötapa edellä esitellyn kaltainen. Koska kuitenkin vierastan teltta-kategoriaan osuvia vaatteita vetäsi tuon alaosan kireämmän kaistaleen jotta sitä voisi mahdollisesti tulevaisuudessa pitää housujen kanssa myös näin:

Tässä samalla on hyvä esitellä uutta hiusmuotiaan =) Blondin epätoivoinen yritys nostaa älykkyysosamääräänsä ;) Ja tulipa kokeiltua ensimmäistä kertaa sitäkin, että kampaajan tuolissa kilkuttelee kutimien kanssa. No, ei ne bambupuikot kilku, mutta ymmärtänette termin..