Meidän pojassa on nyt jo havaittavissa hyvinkin miehisiä piirteitä. Nimittäin hän kyseli mun puuhapöytäni äärellä mitä minä ompelen. Kun vastasin että hänelle housuja ja paitaa, niin hän oli hyvinkin hämmentynyt miksi hänelle pitää ommella housut kun niitä on jo hyllyllä vaikka kuinka monet =) Ehkä se on opittua vai liekö geeneissä jos isä on sitä sorttia joka omistaa tasan kolmet housut ja uusia ei tarvita ennenkuin jotkut hajoaa päälle.. Joka tapauksessa sain luvan nämä tehdä kun perustelin tarvetta hänen jatkuvalla kasvullaan ja sillä että jotkut pöksyt täytyy kohta siirtää pois.

 

(Älkää kysykö miksi tässä toisessa on näin erikoinen poseeraus..)

Setin koko välillä 104/110cm, kaavat Ottobre

Housut collegea, samoissa väreissä kuin edellisetkin, mutta muuta ei varastosta tähän hätään löytynyt. Eikä kumpikaan väri riittänyt koko lahkeiksi, tulos ehkä hivenen aiottua kirjavampi.. Setti ajateltu käytettäväksi yhdessä, pöksyjen taskussa paitakankaasta leikattu koira. Paita trikoota, maatilakuosiin ihastuin lähinnä koska sitä oli myös pinkkinä. Yksi tähän ompeluhullutukseen liittyviä asioita on nimittäin se, että teen välillä jotenkin samantyyppistä ainakin kahdelle perheen jäsenistä ja sitten on kauhean söpöä liikkua kun näkee että samaa (hullua?) porukkaa ollaan. Mutta se pinkki maatilakangas odottaa vielä tekijäänsä.

Paidassa oli armoton määrä päälitikkauksia ja siksi se oli jokseenkin työläs. Joku myös oli hivenen sniiduillut kankaan tilauksessa eikä pituus oikein riittänyt, siksi alhaalla tuo epämääräinen kaistale valkoista trikoota. Vähän jäi arveluttamaan oliko tämä kuosi ehkä hivenen turhan lapsellinen, mutta käyttäjää ei tuntunut haittaavan ja itsekin siitä tykkään niin väliäkös sillä jos se jotakuta muuta häiritsee..