Suurin osa meidän perheen lastenvaatteista tulee kirppikseltä, se mitä ei löydy täytyy sitten ommella (ja vähän ylikin ;) ). No, ei tämä sentään ulkovaatteita koske, olen yrittänyt ja poltin hermoni melko totaalisesti. Nyt maksan niistä ihan mielelläni.

Jostain syystä tarjonta neljävuotiaiden poikien housuista on kirppiksellä melko vähäinen.. Taitaa kaikilla pojilla pöksyt kulua puhki, sillä ei sieltä oikein löydy kun farkkuja tai juhlahousuja. Eipä siis muuta kun itse hommiin.

Materiaalina college, oli sen verran paksua että pitkästä aikaa tein hommia pelkästään ompelukoneella. Sekin on melko onneton, mutta kun tietää sen rajoitukset niin jotenkin pärjää.

Käärme on kirppikseltä ostetusta lakanasta, siitä piti tulla kesähousut viime kesäksi mutta jotenki se kesä taas meni.. Nyt yksi sitten päätyi kiemurtelemaan lahkeeseen, enää noin 25 käärmettä jäljellä :/

Tykästyin näihin täysin, lapsi ressukka joutuu pitämään niitä nyt koko ajan.. Laiskuuksissani käytiin samaa kaavaa kuin sammakkohousuissa. Tikkaukset tuli valkoisella kun ei löytynyt kumpaankaan väriin sopivaa lankaa, mutta hyvinhän se sopii.