Pikkusiskoni täytti vuosia. Syvää nautintoa tuntien totean että sekin on vihdoinkin jo tullut ikään jossa ruvetaan täyttämään vuodesta toiseen sitä yhtä ja samaa. *buahhahaa* Joskin heti perään on todettava että paljon mieluummin olen itse 30+ tässä ja nyt kuin kymmenen vuotta sitten 20+ siellä ja silloin. Hyyyyiiii..

Lahjaa siis.. *huoh* Puolisen vuotta olen jo tiennyt että teen kassin, se että millaisen ja mistä materiaalista, se on ehtinyt muuttua jo monen monta kertaa. Tein sitten vanhasta villapaidasta, tuli aika syksyinen kassi. Ja koska lahjan saaja aina valittelee kassien pienuutta, niin tämä nyt ainakin on sitten sitä kaliiberia, että siinä voi kantaa vaikka yhtäkkiä jalkavaivoja saanutta puolisoa. Kukat ja kahvat Novitan Huopasta enkä tykästynyt yhtään. Aiemmin olen tehnyt siitä pussukan ja siinä se meni hyvin, näistä tuli tosi tönköt ja paksut. Ehkä seuraavaksi teen siitä langasta vaikka pyöräilykypärän, niin järeetä tulosta tuli..

Sankoihin tein "napeiksi" punaisella langalla möykyt. Koukerot on kirjailtu muliinilangalla.

Sisällä on sivutasku tarrakiinnityksellä, ja kuten kuvasta näkyy, kassi EI sisällä vuorta.. Tuli taas hieman kiire, jostain syystä en ole siinä 30+ -vuodessa oppinut että voisi aloittaa hyvissä ajoin.. Sisätaskun kangas on ihan ensimmäisistä kankaan käsivärjäyksistä syntynyttä vahinkoa, siis että vahingossa siitä tuli ihan kivan näköistä.

Luovien ihmisten leikissä on vielä tilaa! Klikkaudu tänne